Vandaag…

Allweder in de sneeuwIk hoefde vandaag niet naar mijn werk. Was ook geen prettige terugreis geworden vrees ik…

– Deze week is door de vorst mijn nog originele afsluit zeiltje kapot gegaan. Ik heb daarvoor vandaag nieuw materiaal gekocht: Doek bij Elan, elastiek en band bij SpacSport. Ik kan alleen nergens aan zwelgaren komen (Het garen voor tenten en dergelijke. Het zet uit als het nat wordt, de stikgaten lekken dan dus niet…) Iemand?

– Gisteren zijn de knipperlicht onderdelen binnengekomen. Later meer daarover…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, onderhoud, Weer. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Vandaag…

  1. Volgens mij zit er in Arnhem Centrum een tentenmaker Pas ofzo, hmmm overgenomen, zitten nu in zelhem: http://www.zeilmakerijpas.com/

  2. knurft zegt:

    @ Jaap-Andre: Bedankt :-) (Maar je reactie is op een bericht van 8 februari 2007 en die fiets is al niet meer in mijn bezit :-)

  3. oepsie… tsja was op zoek naar info over afdekje. Ik dacht al ‘alleweder voor knurft’…. (toen bestand pas misschien nog wel :-))