Een mango over 2 jaar?

MangoDe Mango zou een waardige opvolger voor mijn Alleweder zijn. Niet zo’n rammelkast en een stuk sneller. Het is de kortere, minder gestroomlijnde versie van de Quest. De mango heeft ten opzichte van de Quest bijvoorbeeld open wielkasten waardoor de draaicirkel wat kleiner is, noodzakelijk omdat ik ook veel door Nijmegen fiets. De wachttijd voor een mango is 2 jaar (!). Hij kost zo’n EUR 4750. Hoe doe je dat?

  • ik verkoop mijn Alleweder voor EUR 1500 (?)
  • fietsenplan EUR 800 (mijn huidige werkgever geeft me 25%) (bestaat die regeling dan nog?)
  • over: EUR 2450 (is 1225 per jaar is 102 per maand)
  • mmmmmm, eens even over nadenken… (en waar werk ik trouwens over 2 jaar…. aangezien ik de Alleweder vrijwel alleen voor woonwerk gebruik)

pffff…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.