Flevo Trike (niet meer) te koop

Flevo Trike VoorkantUPDATE!
Fiets is (binnen 1 dag voor de vraagprijs) verkocht :-)

Mijn trouwe Flevo trike staat sinds het in gebruik nemen van mijn Alleweder al maanden ongebruikt in de schuur. Zonde! Er moet een goed nieuw baasje voor hem gezocht worden en daarom bied ik hem nu te koop aan. Kijk voor meer info en foto’s op deze pagina.

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.