hetregentbijnanooit.nl in De Pers

logo-de-pers.jpg

Knurft.net filiaal hetregentbijnanooit.nl kreeg vandaag aandacht in het gratis dagblad De Pers. Onder op pagina 7 van die krant staat een Column met de titel “Fietsen”. Vanzelfsprekend komt daar ook het al eerder op knurft aangehaalde onderzoek van TNO aan bod waaruit blijkt dat “vakerfietsers” zich minder vaak ziekmelden.

Aan het eind van die column staat: “Voor diegenen die nu denken dat ik het Hollandse weer ben vergeten, verwijs ik naar de site hetregentbijnanooit.nl waarop iemand zijn eigen fietsweerdagboek bijhoudt. Daaruit blijkt het van de 100 dagen, 90 dagen niet regent. Ook dat argument gaat niet op. Allemaal wat vaker fietsen dus. …”

Precies! Dat zeg ik!

Een kritisch noot is wel op z’n plaats. men schrijft: “…voor de meest eenvoudige boodschappen moest je al naar de dichtstbijzijnde stad. Dat was een half uur fietsen en dus niet te doen.” Een half uur fietsen niet te doen? Watte? Kom op nou!  ;-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Gezondheid, Media, Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.