Bijnanooit op Kliknieuws de Maas Driehoek [update]

bijnanooit_op_kliknieuws.jpgVanmiddag verscheen een artikeltje over hetregentbijnanooit.nl op Kliknieuws (met foto :-)
Klik op die site op de foto en zie een lachende Knurft. (De fotograaf had een dikke jas aan, de Knurft zijn hetregentbijnanooit T-shirt… En vanzelfsprekend was het droog!)

[ update: ] Vandaag verscheen het zelfde artikel met foto de de Stadskrant Grave…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Bijnanooit op Kliknieuws de Maas Driehoek [update]

  1. Struikelaar zegt:

    Het is 30 km naar mijn werk (enkeltje). Volgens mij is de kans groter dat ik regen heb. Ik zou het eigenlijk ook een tijd moeten proberen Ik geef toe, ben een beetje een lafaard. Die paar keer dat ik op de fiets ben gegaan ben ik best wel nat geworden. Maar dat kan pech zijn, of de tijd van het jaar.