fiets Knurft droogt op…

Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat er de laatst tijd bar weinig gebeurt op knurft.net.
Ooit is deze site opgezet om jullie deelgenoot te maken van Knurft en zijn belevenissen met de Knurft Alleweder Ligfiets. De Alleweder was niet mijn eerste ligfiets (dat was de Flevo Trike) maar wel de eerste die genoeg belevenissen veroorzaakte om een site voor te starten. Al het geknutsel er om heen, de commentaren onderweg, stomme koeien, de mogelijkheiden om hem virtueel verbouwen, genoeg te schrijven!

In de loop van de tijd werden de beschreven onderwerpen wat meer divers: Knurft Goes Groente, computer zaken, muziek etc. Na de aanschaf van de Knurft Pioneer als een meer praktische opvolger kwam de klad er in. Over (het fietsen met) de Pioneer is gewoon veel minder te melden. Vandaar de relatieve rustop knurft.net.

Ik ga gestaag verder: Volgende week een bespreking over een Legere riet voor de altsax (en de supersnelle levering door rieten.nl), van kunststof in plaats van hout: innovatie dus! En naast de groente, de regenton en andere zaken verschijnen er op den duur misschien wel Knurft Kippen in de tuin en dus op de site. Vergeet hetregentbijnanooit.nl niet. Deze site gaat gestaag verder, is regelmatig in het nieuws en zal vast nog een paar keer van zich laten horen!

Kom gerust nog eens kijken…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Andere zaken, computers, Muziek. Bookmark de permalink.

2 Reacties op fiets Knurft droogt op…

  1. Struikelaar zegt:

    Och, je hebt een RSS feed. Als je wat te melden hebt zie ik het vanzelf :o)

    Veel fietsplezier.

  2. Michiel Adriaanzoon zegt:

    Probeer de ketting van je Pioneer eens te laten kruizen zodat je achterwaarts draaiend moet fietsen…Ik ben benieuwd.