Ziggo interactieve tv: NIET DOEN!! [update4]

ziggo_itv_end.jpgHet is inmiddels enkele weken geleden dat de hele Ziggo interactieve televisie zooi is terug gestuurd. Het contract zou ontbonden worden op het moment dat de zending door hun ontvangen was.
Nog niets gehoord, dus gebeld. Zoals te verwachten bij Ziggo: “Nee meneer, wij hebben niets van u ontvangen dus uw contract loopt gewoon door…”. Hadden ze er zeker niet op gerekend dat ik het aangetekend zou doen en dus online kon bewijzen dat het pakket de dag na versturen al bij hun binnen was :-)
Sukkels!
Dus: stuur je iets naar Ziggo: Aangetekend, altijd!

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, ziggo. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ziggo interactieve tv: NIET DOEN!! [update4]

  1. Struikelaar zegt:

    Het begint redelijk schandalig te worden. Ik dacht erover om het te doen, maar toch maar niet dus. Bedankt voor de waarschuwing(en)