Vieze smaak!

vieze_smaak.jpgVorige week vrijdag zag ik tijdens mijn ontbijt enkele beelden van een verkiezingsbijeenkomst van de PVV in Almere. De bijeenkomst waarbij Wilders weer eens bazelde over hoofddoekjes, en dat bleek trouwens ook zijn enige punt te zijn. Een van de beelden liet een aantal staande enthousiast applaudisserende mannen in in nette pakken zien. Dat applaus was voor Wilders die begeleid door lijfwachten en de klanken van naar ik meen “The Final Countdown” de zaal binnen kwam.

Ik kreeg direct een vieze smaak in de mond. Die smaak ging niet weg tijdens mijn woon/werk fietstocht en is de hele dag blijven hangen. Onderweg ging het ook nog regenen, en dat doet het bijna nooit. Het weer paste prima bij mijn stemming.

Wat is dat toch een akelige vertoning, zo’n PVV bijeenkomst. Zelfs als je er geen geluid bij zou horen weet je dat het fout zit…

Je kunt zeggen:
“Ach, ze krijgen de macht en dan blazen ze zich zelf op, dat doet TON, dat deed de LPF, dus dat doet de PVV ook. Lege leuzen, geen visie, geen capabele mensen, dat lost zichzelf wel op…”

Je kunt ook zeggen:
“De tijd dat Wilders aan de macht is kan hij nog sneller nog meer kapot maken.
Hitler is trouwens ook democratisch aan de macht gekomen, en hij en Wilders gebruiken vergelijkbare retoriek”.

Wilders is gevaarlijk, en nog gevaarlijker is dat zo veel “nette” mensen straks op hem gaan stemmen!
(En straks blijkt dan zeker dat ligfietsers net zo gevaarlijk zijn als Moslims, ze zijn immers ook anders. Ruimen die ligfietsers!)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Gezondheid. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Vieze smaak!