hetregentbijnanooit in Trouw

bijnanooit_trouw_02-07-2010.jpgGisteren verscheen in het dagblad Trouw een stuk over hetregentbijnanooit.nl in het kader van de campagne 10:10.

Deze internationale campagne is opgestart naar aanleiding van de mislukte milieu top in Kopenhagen en wil met praktisch toepasbare tips iedereen zo ver krijgen om in 2010 10% minder energie te verbruiken (en in 2011 weer  10% minder enz.). Ik heb me daar bij aangesloten om dat 10:10 en  hetregentbijnanooit.nl naadloos bij elkaar passen.

Het stuk is geschreven door Andrea Holwerda.

[ Klik op het artikel voor een leesbare versie ]

Update:

Op bijvoorbeeld www.energievreters.be/auto kun je uitrekenen hoe groot de CO2 uitstoot van je auto is. Weet je ook gelijk hoeveel je minder uitstoot als je de fiets neem in de plaats. En hier vind je een (grof?) gemiddelde per soort vervoer… www.slimweg.be

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Media, Weer. Bookmark de permalink.