Goedkope super-wanten!

Goedkope Super Wanten

Nog niet nodig gehad deze winter, maar al drie jaar in mijn bezit, en tot mijn eigen verbazing nog nooit vermeld op knurft.net. Dat kan echt niet en dat zet ik nu recht:

Goedkope maar zeer warme wanten van Nijmeegs Jopie (en waarschijnlijk ook andere Dump zaken).

Ik ben geen kou-kleum, en fiets in de winter bij min 16 gewoon naar mijn werk. Maar koude vingers, daar heb ik een hekel aan. Door koude vingers lijkt de rest van je lichaam ook kouder aan te voelen en dat is nergens voor nodig. Fietsen is leuk namelijk :-)

Voordelen:
Echt! koude handen bestaan niet als je deze lompe maar heerlijke wanten draagt. De brede opening past makkelijk over de mouw van een winterjas. De wanten zijn waterafstotend en behoorlijk waterdicht. En de prijs? Volgens mij betaalde ik zo’n 5 Euro! Ik heb veel duurdere “geïsoleerde”  handschoenen gekocht bij Bever, maar die kan ik echt niet aan bij lagere temperaturen dan min 5.

Nadelen:
Ze zijn groot en stug, waardoor het schakelen en remmen minder goed gaat. Daar kun je je natuurlijk op instellen en dan is er niets aan de hand.

Ik heb ze inmiddels bij verschillende fietsers en bromfietsers aanbevolen en krijg alleen maar positieve reacties terug.

Veel plezier er mee :-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, de winter door, Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Goedkope super-wanten!

  1. Pingback: Koude handen ondanks handschoenen :-[ | Knurft.net