Maandelijks archief: augustus 2014

Eindtotaal 6de meetjaar hetregentbijnanooit.nl geplaatst: 10% nat

Vandaag is op hetregentbijnanooit.nl het eindtotaal van 6de meetjaar geplaatst. Daaruit blijkt dat er gedurende die 12 maanden tijdens precies 10% van de ritten regen is gevallen. De rest van de ritten (279) was droog. Een mooi resultaat! :-)

Geplaatst in Weer | Reacties uitgeschakeld voor Eindtotaal 6de meetjaar hetregentbijnanooit.nl geplaatst: 10% nat

Totaal grafiek augustus geplaatst op hetregentbijnanooit.nl

Vandaag is op hetregentbijnanooit.nl de totaalgrafiek van augustus 2014 geplaatst. Dit is de twaalfde en dus laatste totaalgrafiek van het zesde jaar van hetregentbijnanooit.nl.

Geplaatst in Weer | Reacties uitgeschakeld voor Totaal grafiek augustus geplaatst op hetregentbijnanooit.nl

Navigeren op de fiets met de Fietsersbond routeplanner op Android…

Perfecte routeplanner fietsersbond… De routeplanner van de Fietsersbond is een fantastisch ding: Kies een begin- en eindpunt (of kies voor een rondje) Stel wat zaken in (natuur, makkelijk doorfietsen, veerponten etc.) en je krijgt een route op de kaart, in … Lees verder

Geplaatst in (lig)fietsen, android, computers, GPS, navigatie, test, Verkeer | Reacties uitgeschakeld voor Navigeren op de fiets met de Fietsersbond routeplanner op Android…

Totaal grafiek juli geplaatst op hetregentbijnanooit.nl

Vandaag is op hetregentbijnanooit.nl de totaalgrafiek van juli 2014 geplaatst. Dit is de elfde totaalgrafiek van het zesde jaar van hetregentbijnanooit.nl.

Geplaatst in (lig)fietsen, Weer | Reacties uitgeschakeld voor Totaal grafiek juli geplaatst op hetregentbijnanooit.nl