Desk-pal Gerard Trike…

Desk-pal GerardDesk-pal Gerard (Achterkant)

Vrijdag was mijn afscheid bij LaVerbe waar ik bijna 13 jaar heb gewerkt. Het was heel gezellig en ik ben nog steeds onder de indruk van het prachtige lied + clip dat voor me was gemaakt :-) Eén van de zaken die in de Clip voorbij kwam was de “Desk-pal Gerard” gemaakt door Marieke. Alles bij de hand!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Desk-pal Gerard Trike…

  1. Mariena zegt:

    Hoi Gerard!
    Je afscheid zou al niet met een sisser aan ons voorbijgaan (hooguit dat er wat technisch dingen om ons heen instorten), maar krijgt veel extra nadruk vanwege het mooie audio-visuele project voor jou. Je ex-collega’s hebben zich ernstig uitgesloofd en zijn nu zo trots op zichzelf en elkaar dat het er veel over gaat. En van zoveel draaien gaat het wel in de kop zitten (Gerard, Gerard, Gerard, lalalala…)
    Leuke site heb je, lekker zo doorgaan.

  2. Marieke zegt:

    Bevalt je Desk-pal Gerard?