Drink ding

Alleweder grote (cola) drinkfles met slangetjeZo’n bidon is zo leeg, je moet hem pakken, openen, sluiten en weer terugzetten. Vandaag een eerder geknutselde fles ingebouwd. In de dop zitten 2 slangetjes, een korte voor de beluchting en een lange om uit te drinken. Het zijn Aquarium slangetjes, stevig en goedkoop. De keuze voor de Cola fles is niet toevallig. Andere flessen van pet-plastic zijn zo dun dat je ze eigenlijk niet kunt vastzetten zonder dat er iets stuk gaat. De Cola fles blijkt nog wel “ouderwets” stevig. (Van Opa Gerard en dat alles vroeger beter was… ;-) Voor de bevestiging is weer gekozen voor riempjes i.p.v. klittenband.
[klik er op voor een grotere afbeelding]

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Modificaties, onderhoud. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.