Mobiliteitsmarkt Nijmegen 2007

Wethouder koopt koeken na Bla Bla Bla opening van de mobiliteitsmarktOp zaterdag 15 september was ik met de Knurft Alleweder aanwezig bij de Fiets- en Duurzame Mobiliteitsmarkt op het Marienburgplein in Nijmegen. Deze markt was een onderdeel van de landelijke de Week van de Vooruitgang die dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt.

Lees hier een verslag over de markt

Rond 13.45 uur werd de markt geopend door de man op de foto (waarschijnlijk wethouder Jan van der Meer) met een toespraakje. Daarna kocht hij (zoals vantevoren afgesproken) een aantal ‘koerierkoeken’. 25% van de opbrengst daarvan gaat naar de Stichting Cycling out of Poverty.

Het was gezellig en bij vlagen redelijk druk, alhoewel ik nog steeds denk dat je zo (uit de loop van het winkelende publiek) staat te preken voor eigen parochie. Ik heb met veel interessante en bevlogen mensen gesproken en ook de knurftfiets werd regelmatig aan een onderzoek onderworpen. Veelal leuke reacties.

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Gezondheid, Verkeer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.