Gevaarlijke eikels!

Eikels!Nee, nu niet weer zeuren over verkeersdeelnemers die zich niet houden aan de regels maar een herfstig natuurverschijnsel :-)

De afgelopen weken al enige keren meegemaakt: Ik fiets met een gangetje van 30 naar Nijmegen en krijg na een windstoot een aantal eikels over me heen. De allermooiste ging zo: <begin-slowmotion> Ik zie enkele meters voor me een eikel naar beneden komen. Hij valt op de grond, stuitert weer om hoog en ik zie hem door mijn bril recht op mijn gezicht afkomen. <einde-slowmotion>. Ik probeer met mijn hoofd te ontwijken. De eikel komt tegen m’n wang en valt langs mijn lichaam de de Alleweder in. Pijnlijke zaak, maar wel een mooie filmische ervaring :-)

Eikel!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Gezondheid, Weer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.