Vrolijke mensen…

BanaanEen vreemde dag vandaag. In het begin had ik niet door wat er aan da hand was, maar het lijkt wel alsof dat item over de ligfiets, gisteren in “Blik op de weg” een positieve invloed heeft gehad op “de gemiddelde verkeersdeelnemer”. De knurft met mij er in werd vandaag toegezwaaid, toegeroepen (Ha banaan!, Kijk, dat is er zo 1!, Halooooooo!, ZOOOOO!) en nagekeken.
Ik kreeg goede zin van die onverwachte positieve benadering :-)
(Laat ik er maar van genieten want volgende week zijn ze het waarschijnlijk weer vergeten…)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Media. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Vrolijke mensen…

  1. jack zegt:

    hallo, complimenten met de complimenten.
    Niet alleen hiermee heeft Knurft een sterrenstatus bereikt, hij bereikt ook het onbereikbare, de voorpagina van ligfiets.net http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=2354 niet slecht voor een alleweder!
    Groeten,
    Jack