Fotopagina ge-update

ridder in harnasOp de vorige Knurft site stond een pagina met foto’s van het Gebroeders van Limburg weekend 2007. Ik had tot nu toe nog geen mogelijkheid gehad om deze foto’s makkelijk op de nieuwe site te zetten omdat ik daarvoor geen goede WordPress plug-in kon vinden. Gallery 2 is mooi maar wel erg overkill voor een paar van die plaatjes.

Ik heb maar besloten ze binnen het normale systeem te houden. Je kunt er dan op klikken en daarna bladeren door de grote versies. Veel plezier!

Hier vind je het originele artikel eerder verschenen in mijn blog

(Ik houd me aanbevolen voor tips over een goede maar simpele WordPress Plug-in voor makkelijk batch up-loaden etc.)

Update van 22-10-2007: inmiddels gebruik een ander systeem voor de foto’s op de site. Lees meer in dit bericht…

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Wordpress. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.