Ondertussen, ergens op knurft.net

Ondertussen, ergens op knurft.netDit weekend ben ik bezig geweest met het installeren en uitproberen van de NextGEN Gallery plug-in voor WordPress. Dat is een Plug-in waarmee je verzamelingen van plaatjes kunt maken, onderhouden en presenteren. Een extra toepassing is de Widget die er voor zorgt dat je een willekeurig plaatje uit die verzamelingen voorgeschotelt krijgt. Je ziet dat in de rechter zijbalk onder “Ondertussen, ergens-op-knurft.net”. Klik op zo’n plaatje en je krijgt de grote versie…
Na wat knutselen ben ik zo ver dat nu onder die grote versie een link staat naar het bericht waar dat plaatje bij hoort. Probeer het eens!

Verder heb ik met de plug-in wat fotopagina’s aangepast, maar daarover later meer…

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Wordpress. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.