OSX 10.5 leopard, nog even…

Doos met Leopard logoMochten jullie het nog niet doorhebben: Op vrijdag lanceert Apple zijn belangrijke update voor OSX “Leopard”. Het zie er allemaal weer erg gelikt uit en als je door de features kijkt dan zitten er weer veel handige verbeteringen in. Laat maar komen!

(Maar niet te enthousiast! Ga te werk zoals het een trendvolger betaamt: Laat eerst de anderen de foutjes opsporen (de crashes, het verdwijnen van harde schijven, het stoppen of helemaal niet werken van versies van programma’s die je dagelijks nodig hebt maar waarvan een nieuwe versie eigenlijk nog helemaal noodzakelijk is). En sla na enkele weken, als de rust is wedergekeerd alsnog je slag…)

Bekijk al wel vast de rondleiding! Stoor je niet aan “John” en zelfs niet aan zijn trendy kapsel (wacht tot je hem van opzij ziet!) Hij doet zijn best en even doorbijten is de moeite waard.

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Apple. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.