Alsnog afscheid van Trike (snik)

Flevo Trike rechtsVandaag heb ik alsnog afscheid genomen van mijn Flevo Trike. Die was een tijd geleden binnen een dag voor de vraagprijs verkocht. De koper had het bedrag de dag na het in de verkoop zetten al naar mijn rekening overgemaakt. Ik heb echter na het door hem afzggen van de eerste ophaalafspraak weken niets van hem gehoord.

Op een gegeven moment was de maat vol en heb ik met koper twee contact opgenomen. Hij heeft de fiets vandaag opgehaald. De eerste koper krijgt zijn geld terug. Vreemde zaak! De Trike heeft alsnog een goed huis gevonden. Ik wens de nieuwe eigenaar er veel plezier mee (en ook succes omdat de fiets voor veel gebruikers een nogal steile leercurve heeft).

Dag mijn eerste ligfiets, en bedankt! (snik… ;-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.