Geen “knurft goes retro” op ligfiets.net

Ligfiets.net zelfbouwersHelaas… Mijn “knurft goes retro” serie leek me echt iets voor de zelfbouw hoek op www.ligfiets.net. De redactie dacht daar echter anders over, dus binnen een dag na plaatsing heb ik het item op hun verzoek helaas weer moeten verwijderen. Ik besteed mijn energie vanaf nu maar weer uitsluitend aan mijn blog…

Mocht je als Allewederbezitter op zoek zijn naar zelfbouw dingen op knurft.net dan kun je dat makkelijk vinden: Klik op de rubriek modificaties links in de kolom. Je ziet dan zowel de virtuele als analoge modificaties die door mij zijn toegepast. Die zelfbouw hoek op ligfiets.net is trouwens (ondanks de afwezigheid van virtuele/ludieke bijdragen) het bekijken waard. Veel nuttige informatie, al draaien enkelen onder de knutselaars wel eens door…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Media. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Geen “knurft goes retro” op ligfiets.net

 1. Michiel Adriaan zegt:

  Ook ik ben n’s met het plaatsingsbeleid van Ligfietsplaza in aanraking gekomen.

  Vlak voor ‘n verhuizing moest ik van ‘n aantal polyestor carportdakdelen af. Ik dacht dat er misschien meer multi-vehicle ligfietsklanten te vinden zouden zijn zoals ik op ligfiets.net die ik er misschien ‘n plezier mee kon doen. Wellicht met ‘n tuin zodat ze van de dakdelen ‘n velomobielafdakje konden maken. Dus deed daar ‘n oproep om ze gratis te komen afhalen…
  Andere lijsters meenden me echter te moeten wijzen dat daar de advertentie-side van ligfietsplaza voor bedoeld was: Nou, mis poes dus!
  Hoewel de ad weinig tekst en al helemaal geen foto bevatte werd hij verwijderd “Omdat daar op andere sites wel mogelijkheden voor waren”…
  Maar ‘t werd nog gekker: Toen ik op ligfiets.net gewach maakte vd verwijdering werd ik van ‘t ‘discussieforum’ geweerd!
  Dat terwijl altijd zo streng benadrukt wordt dat Plaza, ‘t ligfiets’diskussieforum’ en ‘t blad ‘Ligfietsen” volstrekt losgezien moeten worden van elkaar…”.

  Het is daarom mooi ‘n eigen website te hebben waar geen nepotistiche Knoet overheen raast!

  Mick