Stomme koeien aanvulling 2

Stomme koe parade bannerEn dan nu de eerste Stomme koeien aanvulling van een externe bron. Erik schrijft in een reactie op de Stomme Koeien Parade:

“Ik wil een bouwbedrijf nomineren dat iedere ochtend in Dorst (doorgaande weg van Breda naar Tilburg) vrolijk het fietspad verspert door een hek open te zetten en/of door een bus midden op het fietspad te zetten waardoor je als fietser gedwongen wordt om over de weg te fietsen.
Wat ook erg leuk is dat ze je nog meedelen dat je weinig zou zien omdat je op een ligfiets zit en ook dat je niet erg zichtbaar bent. Je weet wel die algemene volkswijsheid als zou ligfietsen per definitie gevaarlijk zijn.”

Bedankt Erik. Ik betrapte mezelf er op dat ik al weer veel Stomme Koeien erg gewoon begon te vinden. Je went er aan :-)

[ klik hier voor de gehele stomme koe parade ]

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Stomme Koe Parade, Verkeer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.