Gratis High in de Knurft?

WietIk reed vandaag op mijn werk- woonrit over de Groenestraat in Nijmegen en rook wiet (of Hasj? Ik als, niet gebruiker weet daar het verschil niet tussen…). Niet een beetje, maar kilo’s! Ik keek om mij heen om de bron te ontdekken, dacht nog even dat ze misschien bij het slopen van een groot gedeelte van het Willemskwartier een illegale kwekerij hadden ontdekt die nu in vlammen opging, maar zag geen rookwolken of andere tekenen. Het was donker. Tweehonderd meter verder rook ik het nog steeds. Ik speurde dus naar een eventuele fietser voor me maar die was niet te zien.
Aan het eind van de Groenestraat, weer een paar honderd meter verder, bij de kruising naar de Muntweg stond ik bij het stoplicht naast een zeer relaxte fietser. En het kon niet missen: Er hing een enorme wietwalm om hem heen. Tot mijn verbazing was er echter geen rook of joint te zien. Zijn leefwereld moet er dus zo vol van zijn dat zijn kleren en lichaam de geur voortduren in grote hoeveelheden aan de omgeving toevertrouwen.

Relaxed fietste ik verder… weet je… ;-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Gezondheid. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.