Een Knurft met bevroren achtervering

Dit is geen bevroren Alleweder vering :-)Mijn Knurft Alleweder staat altijd buiten. Dat heeft zo z’n nadelen merkte ik vanmorgen.
Na 3 dagen stilstaan met vorst bleek vanmorgen de achtervering niets te doen. Dat rijdt van geen kanten. De vullingen trillen uit je kiezen in een Alleweder zonder achtervering, en helemaal over al die kinderkopjes die ik tegenkom tussen Grave en Nijmegen :-)

Pas na enkele kilometers had ik plotseling weer vering. Lijkt me geen goede zaak. Zou er bij het niet gelijkmatig ontdooien iets in de vering kunnen beschadigen (losscheuren?). Iemand ervaring? Nisschien moet ik de Carbidlampen ‘s nachts aan laten. Dat is vast een goede bescherming tegen de vorst.

Op de terugweg vroor het al weer, maar toen was de vering in orde. Ik zal morgenvroeg een kijken hoe het er mee staat… Gelukkig heb ik verder helemaal geen last van de kou. Lekker zo’n Alleweder!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.