Nieuw ligfiets shirt besteld!

ligfietsshirtGert liet op de ligfiets mailinglijst weten dat er een nieuw ligfiets shirt te bestellen is. In mijn oude shirt zijn inmiddels wat gaten gevallen. Ik kan dat met goed fatsoen niet meer aan (in het openbaar dan). De nieuwe is leuk dus ik heb het voor mezelf als een vervroegd verjaardagscadeau besteld.
Er zijn nog wat discussies (zoals gewoonlijk op die mailinglijst) over het nog niet ideale ontwerp: De bukfiets is net als de auto rood en dus negatief. Veel discussanten vinden dat dat te negatief is naar die bukfiets toe.

Eigen shirtwinkel oprichten?
De site om te bestellen is los ook wel een vermelding waard. Het is www.spreadshirt.nl. Je kunt daar ook zelf een shirt maken (jazeker, 1 stuks kan ook) en het naar je toe laten sturen. Je kunt natuurlijk ook zelf een shop openen en daar je eigen shirt(s) te koop aanbieden. Misschien iets voor Knurft?

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Nieuw ligfiets shirt besteld!

  1. Marcel zegt:

    Toch leuk dat er mensen zijn die mijn ontwerp wel waarderen :-)

  2. Michiel Adriaan zegt:

    Jazeker. En ‘t mooie is dat er ook geen sneeuw aan blijft plakken!

    Mvg Mick