Nu lid worden!!

CD bij lidmaatschap NVHPVAls je nog twijfelde dan wordt het je nu toch wel erg makkelijk gemaakt. Word nu lid van de ligfietsvereniging NVHPV (Nederlandse Vereniging voor Human Powered Vehicles, ja…. ik weet het :-) en krijg bij de huidige uitgave van Ligfiets& een doorzoekbare CD met daar op meer dan 130 clubbladen (een periode van 22 jaar!).
Dat was een mega project. Het moet een hele klus zijn geweest om al die bladen te verwerken om ze toegankelijk te maken.

Lees hier meer over het project
Word hier lid

Je hebt tot 1 maart 2008 de tijd. Opschieten dus!

(De post werk niet mee, ik heb hem helaas nog niet ontvangen. Ik hoop dat er aan platform onafhankelijkheid is gedacht zodat ik hem zonder truuks op mijn Mac kan draaien…)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Media. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Nu lid worden!!

  1. Michiel Adriaan zegt:

    Ah! Mag men in Ligfietsen& dan de nieuwe serie ‘Knurft goes Retro’ tegemoetzien?

    Mvg Mick

  2. Gerard Poels zegt:

    Ik denk niet dat daar belangstelling voor is. Waarschijnlijk is het te virtueel :-)