Site Bommelzolder verbeterd!

Bommel museum logoIn het artikel over minkukel.net schreef ik over de site van het museum De Bommelzolder:

“Maar let op: Op een mac werkt de site niet. In Firefox en Safari kun je maar een fractie van de tekst zien. Je kunt niet scrollen. Zelfs onder Windows werkt de site alleen maar onder Internetexplorer. Jammergenoeg een voorbeeld van een totaal niet platformonafhankelijke site :-[“

Ik heb mijn bevindingen toen ook aan de beheerder van die site doorgegeven. deze week ging ik even langs de bommelzolder om te kijken hoe het er mee stond en tot mijn grote vreugde zag ik dat er de site inmiddels prima en Safari en Firefox op de Mac werkt. Hulde!
Ga dus allemaal kijken op www.bommelzolder.nl en word donateur!

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Site Bommelzolder verbeterd!

  1. De Popnagelgigant zegt:

    Het dekje van de Alleweder is genaaid met ‘Zwelgaren’ . Dat is om als de ‘bast in het weer zit’ (Maarten Toonder) nat te worden, uit te zetten en zo toch geen druppel door te laten.
    Dat lijkt zo weggelopen uit ‘Als u berijpt wat ik bedoel’ uit 1983.
    “Op een gure nacht krijgen Olivier B. Bommel en butler Joost bezoek van een Zwelbast die in hun tuin een ei komt leggen”
    Met enige fantasie was dit ei van aluminium met popnagels.