Fietsers afstappen

Fietsers afstappenfietsersafstappen.nl is een blog van Walter. Naast een fotoserie die de naam van het blog onderschrijft kun je er ook terecht voor mooie ligfiets reisverhalen met foto’s. Verrassend: de aanwezigheid van een pagina genaamd “Athlog” met als binnenkomer “deze website maakt geen onderdeel uit van de geheime Evil Atheist Conspiracy, welke niet bestaat” .

Verder geeft de aanwezigheid van pagina’s van twee actiegroepen (“Flevoland terug aan de Zuyderzee” en “Bond tegen het mixen”) al aan dat het een blog is waar je als gehaast internet bladeraar toch maar even wat meer tijd op moet doorbrengen… :-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Verkeer. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Fietsers afstappen

 1. WFvN zegt:

  Mooie van een ‘knurftmobiel’ is dat je niet af KAN stappen. Lekker niets aantrekken dus van zulke borden als je IN je velomobiel over straat gaat ;-)

 2. Michiel Adriaan zegt:

  Bevestigend. Dan zou er ‘Fietsers uitstappen!’ moeten staan. En voor ‘n ontruiming mag eerst de ME uitrukken, want de colonne eenmaal in beweging…
  Maar dat was waarschijnlijk voor jullie tijd (1980).
  Het fijne van Knurft vind ik niet alleen de humor maar vooral de korte bondige schrijfstijl. Zou mijn belangstelling Knurft door de assen doen zakken? Daar ben ik dus zeker niet op uit.
  Ik ben vandaag bezig geweest om op de klassieke Thys 220 ‘n combinatie uit te proberen van ‘n (Warren)Berger’s block in combinatie met ‘n oud model aluminium snek op ‘n 3v naaf gewonden op de CVT/Revolver-methode met dyneema retourkoord en geplastificeerd staalkabel als aandrijfkabel om de alu-snek niet te laten slijten: Probeer daar maar n’s ‘n luchtig stukje over te schrijven!

  Mvg Mick

 3. walter zegt:

  Gerard, dank voor het stukje! Goede aansporing om weer eens wat over het fietsen te schrijven. Maar eerst nog even werken aan de zeilvakantie. En een ligfietslinkspagina aanmaken…

  grtjs, walter