Knurft has just left the building…

Knurft Elvis just left the buildingAls je jarig bent krijg je cadeaus.  Als die die cadeaus door je kinderen worden gekocht in een tijd dat de winkels in Brabant in Carnavalstemming zijn dan kan dat tot verrassende resultaten leiden: Een roze Elvis pruik met grote bakkebaarden en een (op maat te maken) nep diamanten ring. Zet er een zonnebril bij op, kijk er serieus bij en ziehier het resultaat.

Dat jullie het weten! ;-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Modificaties. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Knurft has just left the building…

  1. De Popnagelgigant zegt:

    Ach natuurlijk! “Binnen 3 weken” Schreef je hé? Gefeleciteerd.
    Geen dag ouder geworden ondanks de pruik!

  2. JML zegt:

    Gefeliciteerd nog :) . Gelukkig hebben de kids geen Geert W-pruik gekocht. Alhoewel, uitgedost als Amadeus M. met een onboard keyboard in een Alleweder, dat zou bijna carnavalsoptochtpotentieel hebben ;) .