WordPress info op Knurft.net

custom log-in schermEnkele maanden geleden is Knurft.net overgezet naar WordPress, een mooi en simpel CMS (content management systeem) waarmee een site prima is op te zetten en bij te houden. Ik heb een pagina gemaakt waarop ik aangeef welk thema en welke plug-ins ik voor knurft.net gebruik. Misschien hebben jullie er iets aan? Ter illustratie zie je hier een custom loginscherm dat is gemaakt met behulp van een plug-in.

Denk er om: Eigen onderzoek is vereist. Er zijn veel plugins die vergelijkbare dingen beloven. Soms doen ze niet wat ze beloven. Dan werkt het bijvoorbeeld niet goed in een van de recente browsers, of ze zitten elkaar in de weg. Sommige plug-ins werken plotseling niet meer goed in een nieuwere WordPress versie. Goede ondersteuning is dus van belang.
Zelf testen dus!

Dit bericht is geplaatst in Wordpress. Bookmark de permalink.

1 Reactie op WordPress info op Knurft.net

  1. Een lezer zegt:

    Ach…Lezers / en inloggers moeten er ook zijn toch?