Carnavalsoptocht Grave 2008

Tegel Loterij Grave :-)Op Maandag 4 februari vond de Carnavalsoptocht in Grave plaats. Zoals gewoonlijk passeerde er een aardige verzameling plaatselijk leed, gevangen in rijdende kramen, wagens, menigten en anderzijds. Natuurlijk waren ook de “normale” prinsenwagens van de partij. Ach, je moet wat…

Een Leuke opvallende bijdrage vond ik”De Graafsche Stadsloterij”. Mannen in foute witte pakken die gratis loten uitdeelden met een “persoonlijk tegelnummer”. “Welke tegel valt als eerste van het Stadskantoor?” Deze groep verwijst naar de ernstig problematisch verlopen bevestiging van de (witte) buitenbekleding van het nieuwe stadkantoor/gemeentehuis van Grave. Ik heb lotnummer 595663. Ik ben benieuwd ;-)

Kijk voor een kleine impressie op Foto’s Carnaval Grave 2008

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.