Stroop (of pap) in de benen…

Stroop (in de benen)Als ik stroop eet is het meestal die op de foto. Redelijk lekker, niet te duur. Stroop is prima op het brood, op de pannenkoek, maar niet in de benen. Vandaag leek het op de terugweg als of ik stroop (of pap, ik kies voor stroop omdat ik daar makkelijk een foto van kan maken) in de benen had. Ik was niet vooruit te branden :-[ Geen lekke band, sporing OK, geen extreme wind, ik was het dus zelf.
Met een tempo waar de gemiddelde bukfietser zijn hand niet voor omdraait ging ik richting Grave en ik kwam uitgeblust aan.

pffffffff.

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Gezondheid. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Stroop (of pap) in de benen…

  1. Een lezer zegt:

    Geen onoverkomelijk maar toch ‘n onmiskenbaar regionaal verschil Brabant- met de hoofdstad is dat wij dit verschijnsel ‘slasausbenen’ noemen.
    Stadsgenoten van mij zijn niet alleen inventieve woordkunstenaars gebleken maar pasten de oosterse filosofie ook aan om in stelling te komen bij de bestrijding van -door hun vermeende- ‘domme koeien’: http://www.filmtube.nl/video/HZov5aO-Zbw/jiskefet-johnny-willie-dutch-.html