Hagel doet pijn!

HagelVanmorgen was het rustig op de weg. Weinig fietsers door veel dichte scholen :-)
Ik zag in mijn linker ooghoek pikzwarte wolken aankomen stormen en zat dus halverwege mijn rit in een fijne hagelbui. Hagel doet pijn als je het in je gezicht krijgt! Ik wilde bijna stoppen maar wist dat na de volgende bocht de wind meer van achteren zou komen. Ik had er toen weinig last meer van. De bui duurde maar een paar minuten en toen ik op mijn werk aankwam was het weer mooi. Een uur later was er nog een mooie sneeuwbui te bewonderen. We krijgen vast een witte Pasen!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Verkeer, Weer. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Hagel doet pijn!

  1. De Popnagelgigant zegt:

    Titaandioxinewit laat het grasveld van de flatbinnenplaats in Bos en Lommer Amsterdam zich inderdaad omschrijven vandaag!