Wat ze zeggen…

Een Alleweder heeft ook een stuurGisteren toen ik voor de terugreis mijn knurft Alleweder uit de stalling reed:


Een voorbijganger: “En, kan dat ding ook sturen?
Ik: “Nee, ik kan alleen recht door.”
De voorbijganger: (lange stilte…) “Echt niet?”

Kijk op ligfiets.net voor meer “wat ze zeggen…” over ligfietsen.

Gistermorgen nog een leuk gesprek met een buk-race-fietser tijdens de laatste 2 kilometer van mijn heenreis. “Nou, dat ding kan aardig hard!” was zijn opmerking toen hij me bijhaalde in een klimmetje. (hij had me al eerder ingehaald voor de dukenburgse brug en ik meende dat hij daarna inhield omdat hij nieuwsgierig was naar dat vreemde ding dat hem eerder zo hard voorbij ging. “Berg op ben ik natuurlijk in het nadeel” reageerde ik. Hij: “Ja, dat merkte ik”. We wisselde even het gewicht van de fietsen en wat andere zaken uit. Hij had ooit ook een ligfiets geprobeerd maar vond dat als je zo laag zit, je te weinig overzicht hebt. Ik gaf aan dat er ook minder lage ligfietsen waren. Na wat gebabbel moest ik rechts af en hij recht door. Was leuk :-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Wat ze zeggen…

  1. Michiel Adriaan zegt:

    Ik heb mijn Alleweder zelfs overgenomen van ‘n gezworen bukfietser!
    Mijn ex-ploegchef die ‘n Bread&breakfast in Frankrijk is begonnen had ‘m ooit als bouwpakket voor zijn zoon gekocht om ermee naar de universiteit te rijden ipv ‘n openbaar vervoerkaart. Nadat ‘t jong uitvloog bleef ‘t ding echter bij palief achter die er wel n’s ‘n enkele keer mee op ‘t werk verscheen maar…
    Het zijn zeker geen racemonsters maar tegen de verzuring door slecht weer toch ‘n aardig bakkie troost!

  2. Michiel Adriaan zegt:

    Dat moet zijn ‘bed&breakfast’ maar zijn frans is niet zo goed…