Nieuwe aanwinst :-)

Knurft Nazca PioneerVorige week heb ik na veel wikken en wegen een andere ligfiets gekocht. Een hele mooie Nazca Pioneer bovenstuur van een paar jaar oud. Voor- en achtervering, 3 naaf 9 derailleur versnelling. Ik moet er erg aan wennen, wegrijden, sturen, stoppen. Het is allemaal heel anders dan in de Knurft Alleweder.

Waarom een opvolger voor mijn Knurft Alleweder?
Ik heb al eerder aangegeven dat ik me steeds meer begon te ergeren aan mijn mede verkeersdeelnemers. Scholieren reageren niet ook al rijden ze 3-dik, niet toeteren is niet goed, wel toeteren ook niet, ik sta regelmatig stil bij een blokkade door een bestelbus of iets dergelijks waar ik met een smalle fiets gewoon door zou kunnen rijden. Ik fiets steeds vaker door de stad en ook dan is de Alleweder niet optimaal.
Ik ging dus op zoek naar een wat hogere, comfortabele en smallere fiets en die heb ik gevonden. De lengte moet nog worden aangepast en over de voorverlichting ben ik nog niet tevreden (ik wil graag een voorlamp met accu, maar dat heeft geen haast. Ook een goede toptas of twee zijtassen staan nog op mijn verlanglijstje.

Morgen, na het werken in de tuin: Knurft poetsen en fotograferen en voor de vraagprijs van 1250,00 eur online zetten.
Zegt het voort…

[navigeer door de foto’s door op de linker of de rechter helft te klikken…]

p1010260.jpgp1010261.jpgp1010263.jpgp1010264.jpgp1010265.jpgp1010267.jpgp1010266.jpg

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Nieuwe aanwinst :-)