Knurft URL op Pioneer (2)

p1010583.jpgGisteren kwam de envelop met 2 x de url www.knurft.net in plakletters binnen. Net zoals de vorige keer heb ik ze besteld bij superletters.nl. Wat heb je nodig: poetsdoek, schaar, wasbenzine, de plakletters, de fiets, geduld en goede zin…

Natuurlijk moest ik weer iets plakken in een kromming. Is alles recht dan is het makkelijk. Meet uit, plak, haal het papier weg en klaar. Nu heb ik er toch maar voor gekozen om wat stukken los te knippen om de kromming te volgen. Aan meten doe ik niet. Als ik heel hard langs kom fietsen gaat men toch niet met een liniaal achter me aanrijden :-)

[ klik op de kleintjes voor een grote ]

p1010579.jpgp1010580.jpgp1010581.jpgp1010582.jpg

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.