iPhone 3G geboren

iphoneg3.pngVandaag was een spannende dag. Wat? Voetbal zeg je? Wie speelde er dan? (Geintje :-)
Nee, het was een spannende dag omdat er een Keynote was van Steve Jobs, “de directeur met het reality distortion field” van Apple.

Ik zat te wachten op een goedkopere iPhone met 3G ondersteuning en GPS. Nou, die kwam er dus inderdaad. Bekijk hier wat het is geworden. 299 dollar voor de 16 GB versie is een mooie verrassing. Er is ook een tegenvaller: T-mobile wordt waarschijnlijk de alleenheerser voor de verkoop. Daar ben ik niet zo blij mee. Ik ken heel wat zakelijke klanten van T-mobile en die zijn echt niet tevreden over o.a. de dekking binnen Nederland. We zullen zien.

Ik kan per maand mijn contract met telfort opzeggen omdat ik niet meer aan een jaren-contract gebonden ben. Aangezien de iPhone een prachtige opvolger is voor mijn Treo 650 zal ik dat maar doen dus. Even geduld nog, hij is officieel te koop vanaf 11 juli maar of dat ook in Nederland zo is en of er dan direct tekorten zijn in de voorraad moet nog blijken.

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Apple. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.