Wind energie (2)

hymini.jpgVandaag zou ik kunnen schrijven over de twee stomme koeien die gisteren een Graafs fiets- en voetpad blokkeerden met hun busje en de open laaddeuren. Ik zei (erg netjes voor mijn doen ;-) : “Heren, jullie blokkeren een tweerichtingfietspad en een voetpad, kan dat niet anders? Het enige resultaat was een nogal domme blik. Ze hadden natuurlijk wel een grote mond toen ik, nadat zij zelf geen enkele aanstalten maakten de blokkade op te heffen, afstapte en de deur van hun bus toen zelf maar dicht ging maken.

Groen
Maar een veel leuker onderwerp: Ik blijf het leuk vinden, groene energie dingen. Ik schreef al eerder over een vergelijkbaar apparaat, maar dat leek meer een design ding dat nooit in productie is gekomen. Nu is er iets dat het echt doet: De HYmini. Het heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en wordt opgeladen door de wind. Ook handig: het kan opladen via een USB aansluiting en daar maken steeds meer apparaten gebruik van. Zet hem op je fiets en laden maar!

Wat zeggen ze zelf?
What is HYmini?
HYmini is a handheld, universal charger/adapter device that harnesses renewable wind power/solar power and conventional wall plug power to recharge almost all your 5V digital gadgets.
HYmini is a hybrid mini green power station that fits in the palm of your hand.

Bekijk een filmpje op Bright.

Leuk straks voor mijn aanstaande iPhone?

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Andere zaken, Stomme Koe Parade. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.