Drink ding (2)

camelbak_onder_stoel_pioneer.jpgIn de Alleweder had ik een een prachtig low-budget drink ding gemaakt van een 1,5 liter Colafles en een aquarium slang. (Lees hier het eerdere bericht “drink ding”.) Helaas is dat op de Pioneer niet meer toepasbaar. Afgelopen week heb ik bij Spac Sport in Nijmegen een Camelbak Unbottle 2 liter gekocht ter vervanging. Ik ben er met de fiets langs gegaan om te onderzoeken of dat op een mooie manier te bevestigen is. Origineel zijn ze gemaakt om aan of in een rugzak te hangen. Zie hierboven het resultaat (klik er op voor een vergroting).
Met zijn eigen riem en twee kleine extra riempjes is de zak goed onder de bagagedrager en de zitting te bevestigen. Op de foto staat hij in gevulde toestand.
Nog even uitproberen:

  • Hoe ver veert de fiets naar beneden en raakt het spatbord dan de zak (of andersom, net zo je wilt). Ik denk dat het goed gaat.
  • Waar laat ik mijn slang zodat hij niet in de weg zit maar ik er wel goed bij kan…
Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Modificaties. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.