Werk op knurft.net?

ribw_in_gelderland.jpgJa, daar kijken jullie van op he? Ik schrijf niet zoveel over mijn werk. Per slot van rekening hebben jullie daar niets mee te maken :-)
Vandaag een uitzondering: In de Gelderlander van 1 juli stond het berichtje hier links (Klik voor een grote.) Daarnaast trof ik bij de Volkskrant van dit weekend een bijlage met de naam “De Beste Werkgever van 2008” aan. Beide Uitgaven zijn gerelateerd aan het onderzoek “De Beste Werkgever van 2008” door onderzoeksbureau Effectory en Volkskrant Banen. Op de Volkskrant site staat daarbij nogal pretentieus vermeld: “Het is de ambitie om hiermee “definitieve uitverkiezing van de Beste Werkgever van Nederland te presenteren.”

Waarom schrijf ik daar over? Mijn werkgever (sinds anderhalf jaar) is de RIBW Nijmegen Rivierenland. En die staat in het overzicht van kleine werkgevers (minder dan 1000 werknemers) op plaats 8.

En helemaal mooi is dat uit het andere in de Gelderlander aangehaalde onderzoek uitgevoerd door Triqs blijkt dat onze cliënten ons beoordelen met een 8.1 (!)

Niet naast de schoenen gaan lopen en doorgaan dus! Mooi toch :-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.