Toch nog maar even geen iPhone…

umts_dekking_t-mobile_grave.jpgIk wil graag een iPhone G3. Het is een waardige opvolger van mijn Treo 650.

Waarom dan nu nog even niet?
Ik schreef al eerder over mijn twijfels over T-Mobile. Je zit daar aan vast omdat dat de enige provider is die de iPhone mag verkopen (Stom van Appel, prima deal voor TM). Naar aanleiding van een discussie op de site van Erwin Blom over het bereik van T-Mobile ging ik uitzoeken hoe de UMTS dekking in mijn woonplaats Grave is. Niet best dus. Op bijgevoegd plaatje (klik voor een grote) zie je dat het grootste deel van Grave helemaal geen UMTS dekking heeft. Dat is een uitzondering in Nederland, waar je ook kijkt: UMTS dekking, helaas niet in mijn eigen woonplaats.

Mijn Treo doet het nog en internet gebruik ik daar bijna nooit op (veel te duur bij Telfort :-)
Geduld is een schone zaak…

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Apple. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Toch nog maar even geen iPhone…

 1. Freddy the musical zegt:

  Ik heb er een.
  Met wat nieuwe software gaat het iets bter.

 2. knurft zegt:

  @freddy: Maarre, ik denk toch dat je woor het geld beter een HTC touch HD kunt kopen. Kan wel knippen en plakken, kan ook iets met GPS doen terwijl je telefoon gaat (op een iPhone kun (en maf) je maar 1 programma tegelijk draaien, en je bent vrij in het kiezen van je provider. (Hoe is de dekking van t-mobile sinds het samenvoegen met Orange?)

 3. Freddy the musical zegt:

  ’An Apple a day keeps the doctor away’
  en trouwens wat is dat een HTC touch HD?
  Alleen het woord al.

  By the way, wat gaf Eva aan Adam in het paradijs?
  Precies, een Apple!
  En daar was hij erg blij mee.

  Ik denk dat de slang daarna iets is gaan bedenken als HTC touch HD.

 4. knurft zegt:

  @freddy: http://www.smartphoneshop.nl/product/59805/htc-touch-hd-nl.html
  Ten eerste was die Appel een verboden vrucht en het eten er van was de aanzet tot de zondeval. Daarnaast werden zij zich na het eten van de apple onmiddellijk bewust van hun naaktheid en gingen zich ervoor schamen”. Had jij dat ook? :-)

  Ja, ik geef toe: voor een Apple liefhebber als ik is een HTC met windows mobile misschien een vreemde stap, Maar dat iets een hype is hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat het ook het beste waar voor het geld geeft…