Knurft dashboard

knurft_pioneer_dashboard.jpgBeetje overdreven, maar wel leuk :-) Een tijd geleden heb ik een houder voor mijn Treo 650 in mijn Knurft Alleweder geplaatst.
Na het besluit voorlopig maar geen iPhone te kopen leek het me handig alsnog een Treo houder op de Knurft Pioneer te zetten. Nu kun je dat wel allemaal gaan aanschaffen, maar een samenstelling van de Alleweder houder, een oude lampbevestiging en een  langer boutje  lijkt ook te werken.
Nu maar zorgen dat ik niet omval door een te hoog zwaartepunt ;-)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Modificaties. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Knurft dashboard

  1. Beste Pionier

    Zou het mogelijk zijn om jouw geweldige knutsel project foto te gebruiken bij een artikel in de zaterdagse bijlagen van het AD. Het gaat om een publicatie over de mobiele telefoon als toergids. We hebben er nog een leuke vergoeding voor ook.

    groeten
    Wilco