Nat!

knurft-retro-duikboot.jpgNa mijn vakantie is op mijn werk het weer als gespreksonderwerp al verschillende keren naar voren gekomen. Na een paar fikse regenbuien hoor je vaak iets in de trant van: “het regent ook altijd” etc.

Uit ervaring kan ik zeggen dat dat best mee valt. Ik fiets zo’n 3,5 keer in de week heen weer naar mijn werk, ben dan 45 minuten per enkele rit onderweg en regen bijna nooit nat.

Vanmorgen was dus een uitzondering. Binnen enkele minuten liep het water me over de rug en in de schoenen. Na aankomst moest ik alles uitwringen en liep ik al lopend plassen achter in de gang :-) In de Knurft Alleweder had ik daar natuurlijk veel minder last van Behalve tijdens mijn eerste proef vaart na het modificeren van de fiets in het kader van de serie “Knurft goes retro“.

Het was vanmorgen wel heel erg rustig onderweg. Of ik heb mijn mede fietsers gewoon niet gezien door de hoosbuien…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, Weer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.