hetregentbijnanooit.nl is bijzondere fiets-tip

beker_fietsen123.jpgVandaag ontving ik de maandelijkse e-mail fietsnieuwsbrief van www.fietsen.123.nl. Deze nieuwsbrief staat, net als trouwens de bijbehorende website, altijd boordevol interessante informatie vergezeld van goede links. Het kan niet anders of hoofdredacteur Gerrit Pruim heeft het er druk mee :-)
Van hun eigen site: “Onze site telt per jaar: 6 miljoen paginaweergaven, 1,8 miljoen bezoeken en 1,2 miljoen (unieke!) bezoekers. “ Daar vallen Knurft.net en hetregentbijnanooit.nl bij in het niet!

In die nieuwsbrief zag ik de het knurft filiaal hetregentbijnanooit.nl is verkozen tot “bijzonder fiets-tip van de maand oktober”.

Ik ben zeer vereerd!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Media, Verkeer. Bookmark de permalink.

3 Reacties op hetregentbijnanooit.nl is bijzondere fiets-tip

 1. Paul van Avendonk zegt:

  Gefeliciteerd! Een terechte nominatie voor deze leuke & interessante site!

  Keep up the good work!

  Groetjez Pauluz

 2. Leo Visser zegt:

  Ook ik ga (bijna) altijd op de fiets van Nieuwerkerk naar Zevenhuizen (ongeveer 6 km.) Alleen als het in de ochtend hard regent dan ga ik met de auto. Ik heb nu een weddenschap voor een doos gebak met mijn leidinggevende dat ik tot het einde van het jaar niet met de auto kom. Hij is een lease bak rijder dus benzine gratis en maakt niet uit hoeveel ik rij. Ik zal het echter volhouden, al moet ik de laatste meters kruipen.

  veel succes met de website

 3. knurft zegt:

  @ Leo: Smakelijk alvast! ;-)