hetregentbijnanooit in Volkskrant :-)

volkskrantlogo.jpgVanmorgen heb ik een leuk gesprek gevoerd met een verslaggever van Volkskrant Banen. Hij was bezig met een artikel in het kader van de filevrije dag a.s. donderdag en wilde graag de fiets als alternatief voor de auto wat meer aandacht geven. In het gesprek kwamen de site hetregentbijnanooit.nl, maar ook de ligfiets uitgebreid aan bod.
Als het goed is verschijnt het artikel (met waarschijnlijk een klein beetje aandacht voor mijn site) morgen in Volkskrant Banen. Dat schijnt niet los te koop te zijn maar ‘s middags als een los katern te worden bezorgd bij abonnees.
Ik ben geen abonnee en zie het dus niet, maar wacht rustig de eventuele reacties af en hoop dat niet alleen deze donderdag maar ook alle andere dagen filevrij worden. (Gaat echt niet lukken natuurlijk, na donderdag gaat iedereen weer verder waar hij/zij gebleven was. “Joepie! We gaan op donderdag lekker met de auto! Er rijden dan VEEL minder mensen dan anders!)

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Media, Weer. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.