hetregentbijnanooitmaarvandaagdannetweerwel.nl

bijnanooitkleinregen.jpgIk geef toe: het is een lange URL maar hij is toch in gebruik genomen als filiaal van Knurft.net.
Hij is niet door mij bedacht maar door de razende reporter van Radio Gelderland tijdens het eerste live interview op 8 oktober om 6.50 uur. (Klik hier voor dat verhaal, mocht je het gemist hebben)

Klik hieronder om het 10 seconden fragmentje van het ontstaan van deze alternatieve URL te beluisteren:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Mocht iemand dat intypen om de smoes “ik hoef niet te fietsen want het regent zo vaak” kracht te willen bijzetten dan lukt dat niet want hij komt dan alsnog uit op www.hetregentbijnanooit.nl.

(Puur voor de zekerheid natuurlijk ;-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, bijna nooit, bijnanooit op de radio, Media. Bookmark de permalink.

1 Reactie op hetregentbijnanooitmaarvandaagdannetweerwel.nl

  1. Ruud VIsser zegt:

    De site van Gerard Poels is niet in de lucht. Ik las toevallig iets over het onbegrip dat weinig mensen met de fiets gaan. Ik fiets zelf elke dag 65km van en naar mijn werk. Inmidels 6 jaar. Elke dag heb ik gemiddeld 6 bijna dood ervaringen en heb al een ongeluk overleefd met 5 botbreuken en vele andere ellende.
    Zowel automobilisten, vrachtwagens, tractoren, fietser, voetgangers als brommers en motoren houden nauwelijk rekening met een snelle fietser. Over het ongelofelijk domme weggedrag van medeweggebruikers kan ik boeken vol schrijven. Dat is de reden waarom ik dan ook mijn kinderen elke dag 1km met de auto naar school bracht. Als je blind ben zul je het niet zien. Denk eens na dat helpt.