Snottige melodieën

melodieen.jpgTja, wat doe je als je met ladingen groen snot in de kop en dweil-benen de dag in bed doorbrengt… Dan ga je niet fietsen maar pak je een boek van de “dat ligt hier al lang maar waar blijft de tijd en zo”-stapel. Ik ben dus begonnen aan “Melodieën” van Helmut Krausser. Het schiet niet op, want voor lezen heb je je hersens nodig en die worden bij mij helaas op dit moment overklontert door snot. Het komt wat Umberto Eco-achtig over en het kan best wat worden :-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Gezondheid, lezen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Snottige melodieën

  1. Michiel Adriaanzoon zegt:

    Het mag ‘n rare remedie lijken maar jaren zwoor ik bij ‘zinkgluconaat’ en andere suplementen die zink bevatten.Maar dat was dan vaak al als ik al klachten had.
    Deze winter lijk ik vooral baat te hebben bij ‘t drinken van sojamelk bij opkomende neus- keel- en oorklachten!
    Zelfs zonder griepprik.