Lampen test

bm-ixon-iq.jpgEllen, Hans, Hans (van Elan) en Rob hebben een grootscheepse lampentest gehouden. Er is een aardige batterij aan lampjes getest: SuperNova E3, Inoled Extreme, SON Edelux, een zelfbouw knutsel, SuperNova Triple en zo nog wat lampen. Ook de door mij alweer enige maanden geleden gekochte BM IXON IQ kwam aan de beurt. Een aantal lampen mogen/kunnen alleen op een dynamo, een aantal andere lampen hebben een eigen accu of batterij systeem en er zijn ook een paar lampen die zowel op dynamo als ook op accu kunnen werken. Verschillende combinaties zijn mogelijk en getest.

De test vond plaats op de Parksesteeg in Nijmegen. De afstand van de bekertjes op de foto is 2 meter. In de onderschriften staat welke lamp op welke stand op welke stroombron je ziet.

Dame en heren: bedankt!

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.