Familie van de Nachtschade.nl (verras me!)

nachtschade.jpg

De Jongens en meisjes van LaVerbe (mijn vroegere werkgever) zijn op 11 februari begonnen aan een “experiment met nieuwste media”. Ze doen dat op de site familievandenachtschade.nl. Ze schrijven:

“Sinds vorige week zijn drie LaVerbe-medewerkers op ontdekkingsreis in digispace. De familie van de nachtschade, zo heet hun groep, exploreert: video in pdf, enhanced podcast/vodcast, Twitter, Del.icio.us, Feedburner, Flickr, Youtube, Googlemaps (mash-ups), Google analytics, Joomla!, Dreamweaver, Digg, LinkedIn, Plaxo, Facebook, mobiele toepassingen, RSS, Yootheme. En: fora, shoutbox, microblogging, social networksites, open source creatie, participatory video, underground marketing etc. Neem eens een kijkje in deze proeftuin, die tot 20 februari ook fysiek buiten LaVerbe ligt.”

OK, modern is het… Maar wat, hoe, waarom, hoezo en dergelijke? Verras me! Please! Als u begrijpt wat ik bedoel…

(En om de handigheid van “de nieuwste media” te benadrukken heb ik dan al vast voor het gewone volk met behulp van Apture de meeste van die moderne termen van een uitleg voorzien zonder dat je van deze pagina af hoeft (ook heel modern!). Veel plezier er mee :-)

Dit bericht is geplaatst in Andere zaken, Media. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.