Gelderse Koppen? (liever niet…)

gelders_koppen_mini.jpgVandaag kreeg ik via hetregentbijnanooit.nl een mailtje van iemand van Omroep Gelderland over een eventuele deelname aan het programma Gelderse Koppen. Mijn eerste reactie was dat ik in Brabant woon :-), maar goed, ik werk in Gelderland en ben ook al een keer met die site in hun radioprogramma geweest.
Ik heb net even de tijd genomen om via uitzending gemist twee afleveringen van Gelderse Koppen te bekijken. Ik kende het niet omdat ik dat als Brabander niet kan ontvangen zonder digitale televisie. Naar aanleiding van het bekijken van die twee uitzendingen heb ik besloten dat ik niet in dat programma wil.

Een gedeelte van mijn antwoord aan hen:
“Zo’n uitzendingen is een verzameling redelijk vreemde onderwerpen, vaak ook met “vreemde” mensen. Het woord “vreemde” staat tussen aanhalingstekens omdat sommige mensen vreemder overkomen dan ze zijn. Dat komt niet in het minst door de vragen die gesteld worden door presentator Harm Edens. Zelfs het behoorlijk mooie item over de brandweer weet hij aan het einde te verknoeien door “brand!” te roepen en de vertwijfelde brandweerman zo ver te krijgen dat hij de korf gaat blussen.
Goed voor de kijkcijfers misschien, maar wel erg plat.

Media aandacht voor hetregentbijnanooit.nl is prima, vooral ook omdat het tot nu toe preken voor eigen parochie lijkt te zijn. Ik ben echter van mening dat jullie programma daar niet het goede podium voor is.”

Jammer maar helaas…

Dit bericht is geplaatst in (lig)fietsen, bijna nooit, Media. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.